Contactloos betaalsysteem openbare toiletten Urilift

Uniek in Nederland, alleen bij Urilift!

Vanaf heden is het mogelijk om onze openbare toiletten te voorzien van een contactloos betaalsysteem c.q. betaalterminal met pinautomaat. Urilift is de enige aanbieder van zelfstandig opererende openbare (zelfreinigende) toiletten met deze moderne en veilige betaaloptie.

urilift contactloosbetalen openbare toiletten

Continue bezig met innoveren

We zijn al langere tijd bezig met het vinden van een alternatief voor de muntautomaten. Deze zijn gevoelig voor vandalisme en diefstal.  Een sms-systeem wordt ook wel gebruikt, maar dat voldoet niet aan onze kwaliteitsnormen.

Banken, winkels en…. de toiletten van Urilift

Voor het contactloos betalen hebben we een overeenkomst gesloten met een betrouwbare partij met een uitstekende reputatie: de grootste leverancier in Nederland. Deze levert aan nagenoeg alle winkels  en banken. De eisen om dit systeem te kunnen en mogen installeren zijn zeer hoog, maar het is ons uiteindelijk gelukt om een overeenkomst te mogen sluiten. En daar zijn we best een beetje trots op!

Contactloos betalen voor je toiletbezoek

Contactloos betalen is prettig en veilig voor gebruiker en beheerder: geen gehannes met muntgeld en het bespaart arbeidskosten: je hoeft immers niet meer het muntgeld op te halen met alle risico’s. Het contactloos-betaal-systeem kunnen we integreren in onze modellen uit de 3-, 4- en 5 STAR-serie openbare toiletten.

Wilt u meer informatie over contactloos betalen? 

Bel dan met Urilift via 055 576 3033 of stuur een bericht via de mail contact @ urilift.nl

Contactloos betaalsysteem openbare toiletten